Welkom In Drivers Bali.com

Ik ben Ketut maryana, Als ervaren gidsen en professionele chauffeurs, bieden wij u een persoonlijke en complete service voor al uw Bali reizen behoeften.

Onze website is ontworpen om in contact te komen met reizigers een bezoek aan Bali, op zoek naar een andere manier van reizen – weg van de drukte van het toerisme gecommercialiseerd, waardoor u rechtstreeks naar de wortels van Bali Hindu cultuur, toont u de geheimen en schoonheid van deze eiland.

Ik ben een trotse inwoner van Bali en als uw bestuurder in Bali en uw gids in Bali zou ik graag met jullie delen de ervaring van de beste plaatsen op het eiland Bali. Ik heb het rijden gasten rond Bali voor 17 jaar, zodat u een ervaren bestuurder die is overal rond hebben en kunnen tonen u de meest afgelegen en verborgen plekken

Ik ben ook een zeer ervaren gids. Ik zal alles uitleggen wat je moet weten en alles wat u wilt weten over mijn Eiland van het Paradijs.

Uw persoonlijke veiligheid is mijn eerste zorg. U kunt veilig ontspannen in mijn auto terwijl u geniet van het prachtige landschap.

Als een vriendelijke en uitgaande personen veel van mijn vroegere klanten zijn nu mijn persoonlijke vrienden. We wisselen e-mail en heel vaak, ze raden mijn dienst aan hun vrienden. Toen ze terug naar Bali besteden we tijd samen rond te rijden en het verkennen van nieuwe gebieden van Bali.

Als u overwegen het inhuren van mij als uw chauffeur op Bali en uw gids in Bali, zal ik uw Bali reis zo aangenaam moment te maken.

Β 

U zult ervaren een Bali reis die u nooit zult vergeten

Wij vinden dat de dienst zeer professioneel Ketut Maryana auto is zeer schoon en comfortabel, hij is een zeer veilige en zorgvuldige bestuurder op de werkplek (bijvoorbeeld, zal hij de auto te zorgen dat de goederen die wij niet achter te controleren). Het is zeer belangrijk dat we niet doorgaan met het type van het verzoek dat je naar bepaalde plaatsen om dingen te kopen van kracht. Hij was rustig en niet blijven praten in de auto.

Dank aan hem voor deze aangename reis…….

Sonje Diestelberger + Peter
Email: sodiewu @ yahoo.de
Danaufelder Str 65/5/11 1210 Wien Austria

Auto Handvest op IRD 430,000 / Dag

De prijs inbegrepen:

  • Driver Engels spreken
  • Koelvermogen max: 7 zetels.
  • Vertrektijd op aanvraag
  • 10 uur Duur
  • Mineral Water op aanvraag

Verspil geen tijd …

Bel onze hotline 24 uur op de mobiele telefoon: +62 81 2397 7705,
E-mail: info @ driversbali.com voor meer informatie.. U kunt ons ook bereiken via Whatsapp om uw reis behoeften en plannen te bespreken.

- More Car Rental -

PRIVACY POLICY : Your request or reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.
Scroll to Top
Scroll to Top